Direct contact?  Bel 088 - 000 15 25 

TeKa Groep is een toonaangevende en ervaren speler in de Nederlandse evenementen- en horecabranche. Jaarlijks faciliteren we in onze monumentale, industriële en pop-up locaties circa 1.500 evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5.000 personen. Daarnaast zijn we actief in catering en horeca. Onze opdrachtgevers variëren van particulieren en mkb-bedrijven tot overheden en multinationals.

Profiel

De TeKa Groep is opgericht in 1992. Van een organisatiebureau groeide het bedrijf uit tot een allround speler in de event-, catering- en horecabranche. Er werken circa 350 medewerkers.

Onder de TeKa Groep vallen diverse labels, waarmee verschillende doelgroepen worden aangesproken. De dagelijkse leiding van de Teka Groep is in handen van een managementteam onder leiding van directeur/eigenaar Timo Kruft.

 

Lees meer

Onze visie

Succesvol zijn in de event- en horecabranche. Dat kan alleen als je uitblinkt in beleving en gastvrijheid. De verwachtingen van opdrachtgevers, gasten en bezoekers steeds opnieuw overtreffen. En continuïteit in kwaliteit leveren. Dat zien we als onze missie bij de TeKa Groep.

Wij geloven in de kracht van inspirerende locaties. Van pure, natuurlijke en eerlijke catering en horeca. En van authentieke, persoonlijke omgang met iedereen waar we mee en voor werken. Zo creëren we dag in dag uit unieke ervaringen en belevingen.
  

Lees meer

Werkwijze

Onze kracht? We hebben alles in eigen hand. Daardoor kunnen we in alle facetten van ons werk hoogwaardige kwaliteit garanderen. Bovendien zorgt het elimineren van tussenschakels in de keten voor lagere kosten. 

Goede catering is cruciaal voor het succes van een evenement. Daarom beschikt de TeKa Groep over een eigen cateringtak: De Preuverie. Daarmee verzorgen we hoogwaardige catering en inspirerende cateringbelevingen op al onze eventlocaties.

Lees meer

Locaties

De exploitatie van historisch, cultureel en maatschappelijk erfgoed brengt een verantwoordelijkheid met zich mee. De TeKa Groep geeft daar onder meer invulling aan door haar locaties toegankelijk te maken voor een breed publiek. Dat doen we in samenwerking met lokale overheden en maatschappelijke en culturele organisaties. We ondersteunen hen actief bij het versterken van de toeristische en recreatieve functies van onze locaties, op een manier die de zakelijke en particuliere exploitatie versterkt.

Lees meer

New Business

Grenzen verleggen. Dat zit in het dna van de TeKa Groep. Steeds opnieuw zoeken we naar nieuwe kansen en mogelijkheden om onze marktpositie in de event-, catering- en horecabranche te versterken. Dat doen we onder meer door zelf nieuwe event- en horecalocaties te realiseren, aan te kopen of de exploitatie ervan te verwerven.

Ook ontwikkelen we in eigen beheer nieuwe event-, catering- en horecaconcepten. We staan daarbij open voor samenwerking en partnerschappen met investeerders, overheden, projectontwikkelaars en vastgoedeigenaren. 

Lees meer