Direct contact?  Bel 088 - 000 15 25 

Profiel

Met ruim 20 locaties is de TeKa Groep één van de grootste spelers in de Nederlandse evenementen- en congresbranche. Jaarlijks organiseren we zo’n 1.800 events voor een brede doelgroep: van particulieren tot mkb-bedrijven en van overheden tot multinationals. We zetten de komende jaren in op het realiseren van een landelijk netwerk van inspirerende eventlocaties en het uitbouwen van onze catering- en foodactiviteiten.

 

Historie

1992 - Start als organisatiebureau
2001 - Start met partycatering
2002 - Exploitatie eerste eventlocatie
2014 - Start met daghoreca
2016 - Ontwikkeling eerste eigen locatie
2018 - Ontwikkeling eerste circulaire congreslocatie
2017 + 2018 - Uitgeroepen tot één van de 250 snelst groeiende scale-ups van Nederland

Organisatie

De TeKa Groep is gevestigd in Barneveld. Vanuit het hoofdkantoor ondersteunt een gedreven team onze locaties met onder meer marketing, sales, logistiek en hr-werkzaamheden. De locaties opereren zelfstandig, onder leiding van locatiemanagers die verantwoording afleggen aan de directie. Onder de TeKa Groep vallen diverse marketinglabels (o.a. Kasteelfeesten en DLC), ondersteunende bedrijven op het gebied van catering (De Preuverie), techniek (Alpha Light & Sound) en personeel (Eventcrew) en een tak die zich bezighoudt met de ontwikkeling van nieuwe concepten en locaties. Bij de TeKa Groep werken zo’n 350 medewerkers.

Oprichter

De TeKa Groep is opgericht door Timo Kruft. Kruft komt uit een ondernemersfamilie en begon zijn eerste bedrijf toen hij nog op school zat. Hij is een energieke, pionierende self made ondernemer, met een bewezen trackrecord als het gaat om de introductie van nieuwe concepten en businessmodellen. Kruft wil als sociaal entrepeneur een verschil maken met zijn bedrijven en is gedreven om als koploper een bijdrage te leveren aan de overgang naar een circulaire economie.