Direct contact?  Bel 088 - 000 15 25 

Profiel

Profiel

De TeKa Groep is opgericht in 1992. Van een organisatiebureau groeide het bedrijf uit tot een allround speler in de event-, catering- en horecabranche. Er werken circa 350 medewerkers.

Organisatie

Onder de TeKa Groep vallen diverse labels, waarmee verschillende doelgroepen worden aangesproken. De dagelijkse leiding van de Teka Groep is in handen van een managementteam onder leiding van directeur/eigenaar Timo Kruft. De verschillende locaties — deels in eigendom en deels in exploitatie via langjarige overeenkomsten — worden aangestuurd door locatiemanagers die in dienst zijn van de TeKa Groep en verantwoording afleggen aan de directie.

Ontwikkeling

De TeKa Groep streeft er naar om haar portfolio van inspirerende eventlocaties te verstevigen, uit te bouwen en het marktaandeel te vergroten. Dat doen we door snel en adequaat in te spelen op veranderende marktomstandigheden en de bijbehorende kansen te benutten. Gelijktijdig breiden we onze zelfstandige (dag)horeca-activiteiten uit en ontwikkelen we nieuwe businessconcepten voor de horecasector, zoals cross-overs tussen een lunchcafé en een eventlocatie en pop-uprestaurants.