Direct contact?  Bel 088 - 000 15 25 

Visie

Beleving. Daar draait alles om in de event- en horecabranche. Met onze indrukwekkende locaties, gastvrije houding, focus op kwaliteit en duurzame, circulaire en sociale manier van ondernemen creëren wij event- en horecabelevingen die je bijblijven. Inspirerend, vernieuwend en eerlijk.

 

Gastvrijheid, kwaliteit en beleving

Wij willen verwachtingen overtreffen. Dat begint met locaties die net dat beetje extra hebben. Het wow-gevoel als je er binnenloopt. De wetenschap dat alles - van techniek tot catering - perfect geregeld is. Maar het zit hem ook in enthousiaste medewerkers die zichtbaar plezier hebben in wat ze doen. In alles wat we doen denken we na: hoe kunnen we het nóg beter doen dan we beloofd hebben?

Duurzaam, sociaal en circulair ondernemen

Wij willen koploper zijn in de transitie naar een duurzame, sociale en circulaire branche en geloven dat je events zo kunt organiseren dat dit niet ten koste gaat van de wereld om ons heen. Om dat te bereiken geven we locaties en materialen een tweede leven, wekken we duurzame energie op, gaan we voedselverspilling tegen en kopen we lokaal in. Ook werken er bij ons veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Samen blijven groeien

Wij zijn ambitieus en actief. Zien kansen en pakken die. Door snel te beslissen en door te pakken, verantwoorde risico’s te nemen en lef te tonen. We willen op die manier onze droom realiseren: een landelijk dekkend netwerk van inspirerende event-, congres- en horecalocaties. Slagvaardigheid, daadkracht en oplossend vermogen zijn sleuteleigenschappen voor medewerkers in alle lagen van onze organisatie. Net als een drive om jezelf steeds te blijven ontwikkelen. We zijn ervan overtuigd dat je succes altijd samen boekt.