Direct contact?  Bel 088 - 000 15 25 

MVO

Elke dag is een kans om de wereld mooier te maken. Of beter achter te laten. Dat doen we niet omdat het moet, maar omdat het kan. Het is het juiste om te doen en geeft meer plezier en voldoening geeft! Wij kiezen ervoor om duurzaam, circulair en sociaal te ondernemen. We steken energie in:

 

Gebouwen

Wij geven bestaande gebouwen een tweede leven. We kiezen altijd voor een energiezuinige inrichting en gebruiken hierbij veelal gebruikte materialen. 

Afvalreductie

We hebben een programma dat voedselverspilling tegengaat. We scheiden afval en hebben op elke locatie perscontainers, waardoor er minder transport is voor het verwerken van afval.

Transportvermindering

Al onze locaties zijn turn-key beschikbaar, onze foodleveranciers komen uit de regio. Dat scheelt veel transportkilometers. Ook stimuleren wij het gebruik van het openbaar vervoer.

Lokaal inkopen

Als het kan kopen we lokaal in. Dat scheelt transport en draagt bij aan de lokale economie. Samen met onze leveranciers kijken we of er duurzamere alternatieven voor producten zijn.

Samenwerking

We stimuleren om duurzame keuzes te maken. Dat doen we door te informeren en programma’s aan te bieden die bijdragen aan vitaliteit, werkplezier en duurzaamheid.

Kansen voor iedereen

Er werken bij ons veel mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij geven ze de kans om op een volwaardige manier mee te doen in de samenleving.

Onze omgeving

Een deel van onze winst investeren we in de samenleving. Dat doen we via de TeKa Foundation. We steken geld, tijd en middelen in initiatieven die de maatschappij sterker maken, kwetsbare mensen meer kansen geven en klimaatverandering tegengaan.