Direct contact?  Bel 088 - 000 15 25 

New Business

Grenzen verleggen. Dat zit in ons DNA. Ons doel is om een landelijk dekkend netwerk van inspirerende congres- en evenementenlocaties te realiseren. Dat doen we door zelf locaties te ontwikkelen, te kopen of de exploitatie te verwerven. We staan open voor marktconsultaties, deelname aan tenders, businessvoorstellen en samenwerking.

 

Ontwikkelen

We zoeken actief naar locaties waar we congres- en evenementenlocaties kunnen ontwikkelen. Het gaat daarbij zowel om nieuwbouwlocaties als om herbestemmingslocaties. De TeKa Groep ontwikkelt met oog op de lange termijn. De locaties die we realiseren moeten niet alleen inspirerend zijn voor opdrachtgevers en hun gasten, maar ook een bijdrage leveren aan de omgeving. We streven bij de ontwikkeling naar optimale benutting van schaarse ruimte en middelen.

Overnames en exploitaties

Bestaande evenementen- en congreslocaties nieuw leven inblazen. Daar zijn we goed in. We nemen inspirerende locaties over die geografisch en strategisch aansluiten bij onze ambities. We werken samen met gemeenten en vastgoedbedrijven om erfgoed en monumentale panden een nieuwe bestemming te geven. Daarbij zoeken we naar manieren om de maatschappelijke functies te behouden.

 

Investeren

Incidenteel investeert de TeKa Groep in bestaande evenementen- en congreslocaties, start- of scale-ups op het gebied van events, catering en food en vastgoedprojecten. Daarbij streven we een gezond rendement op de middellange en lange termijn na. We staan open voor verkennende gesprekken met andere investeerders, overheden, projectontwikkelaars en vastgoedeigenaren.