Direct contact?  Bel 088 - 000 15 25 

New Business

New Business

Grenzen verleggen. Dat zit in het dna van de TeKa Groep. Steeds opnieuw zoeken we naar nieuwe kansen en mogelijkheden om onze marktpositie in de event-, catering- en horecabranche te versterken. Dat doen we onder meer door zelf nieuwe event- en horecalocaties te realiseren, aan te kopen of de exploitatie ervan te verwerven. Ook ontwikkelen we in eigen beheer nieuwe event-, catering- en horecaconcepten. We staan daarbij open voor samenwerking en partnerschappen met investeerders, overheden, projectontwikkelaars en vastgoedeigenaren. 

Voorbeelden van projecten

In Barneveld is de Teka Groep initiatiefnemer van een modern, multifunctioneel evenementencomplex aan de snelweg A30. Het complex omvat een beurshal, een auditorium, een grote foyer, diverse subruimtes, horecafaciliteiten en parkeerplaatsen.

In Amersfoort participeren we samen met de gemeente Amersfoort, de NS en burgers in de revitalisering van het industriële spoorcomplex De Wagenwerkplaats. We exploiteren hier meerdere eventlocaties, een lunchcafé en ook een restaurant waarin we mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven.

In Rotterdam heeft de Teka Groep het Notarieel Archief aangekocht. Het rijksmonument maakt onderdeel uit van het voormalige gevangeniscomplex Noordsingel in Rotterdam. Het pand gaat na een renovatie en restyling dienst doen als lunchcafé en locatie voor feesten, congressen en bruiloften.