Direct contact?  Bel 088 - 000 15 25 

Werkwijze

Een goede locatie is het halve werk. Maar we hebben méér in huis om opdrachtgevers en gasten een onvergetelijk evenement te bezorgen. Van techniek tot catering en entertainment. Ook onze 25 jaar ervaring en organisatiekennis zijn een belangrijke meerwaarde.Alles in eigen huis

Onze cateringtak zorgt voor de lekkerste hapjes en drankjes, lunches en diners. We werken daarbij zoveel mogelijk met biologische producten en streekproducten. Onze locaties zijn standaard voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt voor een event: van een podium tot schermen en van stijlvol eventmeubilair tot licht- en geluid. Via ons eigen techniek- en equipmentbedrijf kunnen we je bovendien snel voorzien van alles wat je nodig hebt om je event tot een succes te maken.

Adviseurs die meedenken

Na 25 jaar aan evenementen hebben we alles al wel een keer gezien en meegemaakt. Die kennis delen we graag. Of het nu gaat om de opbouw van je programma, de beste indeling van een ruimte of logistieke oplossingen voor grote bezoekersstromen; we helpen je om aan alles te denken en de juiste keuzes te maken. Ook kunnen we natuurlijk extra entertainment en activiteiten voor je regelen. Hulp nodig bij de opbouw? Ook dat is mogelijk!

Een gastvrij team op locatie

Op de dag van je evenement zelf zorgen we dat je onbezorgd kunt genieten. Onze eventmanager is je eerste aanspreekpunt, kan het draaiboek dromen en trekt achter de schermen precies op tijd aan de juiste touwtjes. En van cateringmedewerkers tot verkeersregelaars en gastvrouwen: iedereen is gebriefd en ontvangt bezoekers op een gastvrije manier. Zo creëren we indrukwekkende eventbelevingen.